ConferenceCard

Met de ConferenceCard kunt u zonder vooraf te reserveren eenvoudig telefonisch vergaderen of presenteren op afstand. Na het eenmalig aanmelden ontvangt u het inbelnummer inclusief uw persoonlijke audio- en web toegangscodes.

Voor het organiseren van een telefonische vergadering communiceert u datum, tijdstip, het inbelnummer en de audiotoegangscode van de deelnemers. Op het afgesproken tijdstip bellen zowel u als organisator en deelnemers naar het inbelnummer en toetsen de toegangscode in. De vergadering start zodra u als voorzitter in de vergadering bent.

U kunt uw vergadering combineren met webconferencing. U kunt dan documenten delen of een presentatie tonen op uw Windows pc. Deelnemers kunnen eenvoudig meedoen omdat installatie van software niet nodig is.


Voordelen

Besteedt u onnodig veel tijd aan vergaderen, staat u wederom in de file op weg naar een klantafspraak of wilt u een vergadering inplannen, maar is het haast onmogelijk om alle deelnemers in één vergaderruimte te krijgen? Probeer dan de ConferenceCard en ervaar zelf wat het u kan opleveren. U:


 • Bespaart tijd, geld, files en milieu
 • Krijgt mensen sneller bij elkaar
 • Verbetert de balans tussen werktijd en privé-tijd
 • Vergadert extra veilig met eigen toegangscodes
 • Geeft de deelnemers het gemak van wereldwijd lokaal inbellen
 • Betaalt ook voor de deelnemers, waardoor zij geen extra kosten hebben

Faciliteiten

Inbegrepen alle contractvormen:

 • Internationale inbelcapaciteit, Global Access: Deelnemers buiten Nederland kunnen een inbelnummer gebruiken in het land waar ze verblijven en besparen op hun gesprekskosten. Een tiental landen met lokale inbelnummers, voornamelijk landen in (West-)Europa en de Verenigde Staten is standaard inbegrepen (Global Access).
 • Veiligheid:
  • Twee verschillende toegangscodes nodig om een vergadering te houden (één voor de voorzitter en één voor de deelnemers). U kunt toegangscodes op elke moment zelf wijzigen via Mijn Conferencing.
  • *4 - de vergadering (de)blokkeren voor nieuwe deelnemers, inclusief de operator.
  • 1# - deelnemers tellen in de vergadering.
  • 4# - extra toegangscode. De vergadering beveiligen met een extra zelfgekozen toegangscode.
  • Conference Control. Met Conference Control kunt u de telefonische vergadering online besturen via een webbrowser. Alle aanwezige deelnemers worden getoond.
 • Operator assistentie: voor en tijdens uw vergadering.
 • Online toegang tot uw account: via Mijn Conferencing kunt u instellingen wijzigen, zoals de taal.
 • Outlook Add-in: eenvoudig en snel te organiseren van vergaderingen via Outlook. Het juiste inbelnummer en toegangscodes worden automatisch meegestuurd.

Extra faciliteiten:

 • Internationale inbelcapaciteit, Global Access Extra: inbelnummers in meer dan 60 landen. Deze set bevat ook landen buiten Europa, zoals landen in Azië.
 • Webconferencing: Nadat de deelnemers zijn ingelogd via een speciale webpagina, kan de voorzitter van de vergadering alle deelnemers tegelijkertijd een presentatie tonen of een applicatie laten zien. De toegangscodes en de website waar de gebruiker deze toegangscodes invoert, staan op de ConferenceCard. Deze faciliteit is standaard inbegrepen bij de individuele ConferenceCard.
 • Uitbeloptie: De voorzitter kan de operator vragen nieuwe deelnemers te bellen. Deelnemers kunnen hierdoor kosteloos meedoen. Voor het gebruik betaalt u de standaard dial-out gesprekskosten volgens de Tarieven Conferencing Services.
 • Organisatiewelkom: de voorzitter en deelnemers krijgen voor elke vergadering na het intoetsen van de toegangscode een gepersonaliseerde welkomstmelding te horen, bijvoorbeeld: ‘Welkom bij de vergadering van’ gevolgd door de bedrijfsnaam. Alleen voor volumecontracten beschikbaar.

Aanvragen

U kunt hier één individuele ConferenceCard aanvragen. Inbegrepen is onbeperkt gebruik van webconferencing van KPN en internationale inbelnummers in West-Europa en USA (Global Access).

 • Het maandelijkse abonnement is € 15,00. U vergadert telefonisch voor € 0,15 per deelnemer per minuut.
 • U kunt het aantal internationale nummers uitbreiden met Global Access Extra, dan kunt u wereldwijd inbellen vanuit meer dan 60 landen. U vergadert dan telefonisch voor € 0,18 per deelnemer per minuut (in plaats van € 0,15) en een maandelijkse abonnement van € 15,00.
 • De minimumduur van het abonnement is zes maanden. Na zes maanden wordt het abonnement iedere maand automatisch met één maand verlengd.

Eens per twee maanden worden de kosten via een aparte nota in rekening gebracht. U ontvangt uw vergadergegevens per e-mail, u kunt ze ook ontvangen per post op kaartje (creditkaartformaat).

U ontvangt direct na aanvraag de toegangscodes en internationale inbelnummers in West-Europa en de Verenigde Staten (Global Access). Hebt u voor Global Access Extra gekozen, dan nemen we binnen 3 werkdagen contact met u op om deze optie te activeren.

Meerdere ConferenceCards aanvragen? Bel 0800 0156 (vanuit het buitenland +31 88 11 88 770) voor meer informatie of stuur een e-mail naar conferencing@kpn.com.

Er is iets fout gegaan. Gelieve contact op te nemen met de klantenservice wanneer dit probleem blijft bestaan.

De combinatie van postcode en huisnummer is niet gevonden. Is deze wel correct, vul dan hieronder uw straatnaam en plaats in
Nederland
 optioneel
Ja, ik maak graag gebruik van Global Access Extra voor meer wereldwijde inbelnummers (€ 0,18 p/m)
De combinatie van postcode en huisnummer is niet gevonden. Is deze wel correct, vul dan hieronder uw straatnaam en plaats in
Nederland
Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden van nieuws en aanbiedingen
Ja, ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden

Aanvraag afgerond


Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt per e-mail een bevestiging met uw vergadergegevens.

De ConferenceCard ontvangt u ook per post als u dat hebt aangegeven.

Aanvraag afgerond


Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt per e-mail een bevestiging met uw vergadergegevens.

De ConferenceCard ontvangt u ook per post als u dat hebt aangegeven.

U heeft gekozen voor Global Access Extra. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op om deze optie te activeren.

Veelgestelde vragen

Algemeen

Een individuele ConferenceCard kunt u op deze website direct aanvragen. Wilt u meerdere ConferenceCards of wilt u 1 maand gratis proberen, bel dan met 0800 0156 (vanuit het buitenland +31 88 11 88 770) of stuur een e-mail naar conferencing@kpn.com.

Tarieven

Voor de individuele ConferenceCard (individuele ConferenceCard aanvragen) is het maandelijkse abonnement € 15,00. U vergadert telefonisch voor € 0,15 per deelnemer per minuut, voor rekening van de voorzitter. Inbegrepen is onbeperkt gebruik van webconferencing van KPN en internationale inbelnummers in West-Europa en USA (Global Access). Elke deelnemer betaalt voor het gebruik van de eigen (mobiele) telefoon. Er zijn geen andere kosten. Voor afname van meerdere kaarten (volumecontract) gelden andere tarieven.

Eens per twee maanden (of naar keuze maandelijks) worden de kosten via een aparte nota in rekening gebracht. Deelnemers betalen alleen het gebruik van de eigen telefoon.

Ja, de voorzitter betaalt de kosten voor de deelnemers. Deelnemers betalen alleen het gebruik van de eigen telefoon.

Gebruik

Spreek een datum en tijd af en communiceer het inbelnummer en de toegangscodes naar de deelnemers.

Uitsluitend personen die de afgesproken code intoetsen worden toegelaten in uw vergadering. KPN adviseert u om *4 in te toetsen wanneer alle deelnemers aanwezig zijn. Met *4 blokkeert u de vergadering voor nieuwe deelnemers. U kunt horen hoeveel deelnemers er zijn met 1#.

De voorzitter kan extra vertrouwelijke vergaderingen beveiligen met een extra toegangscode. De voorzitter kan zelf een toegangscode bedenken (tussen de 1 en 10 cijfers) en communiceert deze vooraf naar de deelnemers samen met de regulier deelnemers toegangscode. Bij de start van de vergadering toetst de voorzitter 4# om de extra toegangscode in te stellen. Deelnemers moeten eerst de reguliere toegangscode intoetsen en daarna de extra toegangscode om in de vergadering te komen. De extra toegangscode wordt per vergadering ingesteld.

Ja, webconferencing maakt het mogelijk op afstand real-time presentaties of applicaties te tonen via een beveiligde internetverbinding. Op de individuele ConferenceCard is webconferencing standaard beschikbaar (individuele ConferenceCard aanvragen).

De ConferenceCard is in te zetten voor vergaderingen tot maximaal 40 personen. Echter, de praktijk heeft uitgewezen dat vergaderen met meer dan 15 personen ten koste gaat van de vergaderkwaliteit. Een Event Call is een Conferencing dienst die op maat is gemaakt om een grote groep mensen tegelijkertijd te bereiken.

Internationaal

Ja, alle deelnemers kunnen gebruik maken van een telefoonnummer in het land waar ze verblijven en voorkomen zo onnodige internationale gesprekskosten. Na inbellen werkt alles hetzelfde als bij inbellen vanuit Nederland: de gebruiker hoeft alleen de toegangscode in te toetsen. U kunt kiezen tussen een standaard set landen (Global Access) of een uitgebreide wereldwijde set (Global Access Extra).

De beschikbare landen zijn afhankelijk van de gekozen contractvorm. Met Global Access heeft u keuze uit inbelnummers vanuit ongeveer 12 landen. Heeft u een Global Access Extra, dan heeft u keuze uit meer dan 60 landen. Uiteraard is het altijd mogelijk om het Nederlandse toegangsnummer te bellen.

Staat uw vraag er niet bij of wilt u 1 maand gratis proberen? Bel de klantenservice op 0800 0156 (vanuit het buitenland +31 88 11 88 770) of mail naar conferencing@kpn.com.

Openingstijden klantenservice

Operatorassistentie en klantenservice is beschikbaar op:
 • werkdagen van 07.00 tot 23.00 uur;
 • zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur en
 • zondag van 14.00 tot 22.00 uur.
Openingstijden op bijzondere dagen:
 • gesloten op de volgende feestdagen: nieuwjaarsdag, 1e paasdag, 1e pinksterdag en 1e kerstdag;
 • zaterdag openingstijden (09:00 tot 18:00 uur) op 2e paasdag, Hemelvaartsdag, 2e pinksterdag en 2e kerstdag en
 • standaard openingstijden op: Goede Vrijdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag.
KPN Call Me Back

Hulp nodig?

Start een chat +