Let op: op 1 juli 2022 stopt KPN met deze dienst. Lees meer over deze wijziging en bekijk de mogelijkheden op kpn.com/vergaderen.

Eenvoudig telefonisch vergaderen

Met de ConferenceCard kunt u zonder vooraf te reserveren eenvoudig telefonisch vergaderen of presenteren op afstand. Na het eenmalig aanmelden ontvangt u het inbelnummer inclusief uw persoonlijke audio- en web toegangscodes.

Voor het organiseren van een telefonische vergadering communiceert u datum, tijdstip, het inbelnummer en de audiotoegangscode van de deelnemers. Op het afgesproken tijdstip bellen zowel u als organisator en deelnemers naar het inbelnummer en toetsen de toegangscode in. De vergadering start zodra u als voorzitter in de vergadering bent.

U kunt uw vergadering combineren met webconferencing. U kunt dan documenten delen of een presentatie tonen op uw Windows pc. Deelnemers kunnen eenvoudig meedoen omdat installatie van software niet nodig is.

De voordelen van ConferenceCard

Besteedt u onnodig veel tijd aan vergaderen, staat u wederom in de file op weg naar een klantafspraak of wilt u een vergadering inplannen, maar is het haast onmogelijk om alle deelnemers in één vergaderruimte te krijgen? Probeer dan de ConferenceCard en ervaar zelf wat het u kan opleveren. U:

  • Bespaart tijd, geld, files en milieu
  • Krijgt mensen sneller bij elkaar
  • Verbetert de balans tussen werktijd en privé-tijd
  • Vergadert extra veilig met eigen toegangscodes
  • Geeft de deelnemers het gemak van wereldwijd lokaal inbellen
  • Betaalt ook voor de deelnemers, waardoor zij geen extra kosten hebben

Inbegrepen alle contractvormen:

Internationale inbelcapaciteit (Global Access)

Deelnemers buiten Nederland kunnen een inbelnummer gebruiken in het land waar ze verblijven en besparen op hun gesprekskosten. Een tiental landen met lokale inbelnummers, voornamelijk landen in (West-)Europa en de Verenigde Staten is standaard inbegrepen (Global Access).

Veiligheid

Uw vergaderingen zijn goed beveiligd door het gebruik van toegangscodes en mogelijkheden om uw vergadering te besturen.

Met de toegangscodes beveiligt u uw vergaderruimte tegen een ongewenste activering van de vergadering (voorzitterscode) en zorgt de deelnemerscode ervoor dat bellers, die niet beschikken over deze code, geen toegang hebben tot uw vergaderruimte. U kunt desgewenst gratis en eenvoudig een nieuwe set toegangscodes aanvragen die direct worden geleverd (via ‘Mijn Account’).

Besturing van uw vergadering biedt u onder andere mogelijkheden om uw vergadering te blokkeren voor nieuwe deelnemers, bijvoorbeeld wanneer alle deelnemers ‘binnen’ zijn, het aantal deelnemers in uw vergaderruimte te tellen of om nog een extra toegangscode in te stellen specifiek voor die vergadering. U heeft deze mogelijkheden tot uw beschikking via toets combinaties op uw telefoon of met een webbrowser. Meer informatie en toegang tot besturingsmogelijkheden met de webbrowser is te vinden via ‘Mijn Dashboard’.

Extra faciliteiten:

Internationale inbelcapaciteit (Global Access Extra)

Inbelnummers in meer dan 60 landen. Deze set bevat ook landen buiten Europa, zoals landen in Azië.

Webconferencing

Nadat de deelnemers zijn ingelogd via een speciale webpagina, kan de voorzitter van de vergadering alle deelnemers tegelijkertijd een presentatie tonen of een applicatie laten zien. De toegangscodes en de website waar de gebruiker deze toegangscodes invoert, staan op de ConferenceCard. Deze faciliteit is standaard inbegrepen bij de individuele ConferenceCard.

Uitbeloptie

De voorzitter kan de operator vragen nieuwe deelnemers te bellen. Deelnemers kunnen hierdoor kosteloos meedoen. Voor het gebruik betaalt u de standaard dial-out gesprekskosten volgens de Tarieven Conferencing Services.

Organisatiewelkom

De voorzitter en deelnemers krijgen voor elke vergadering na het intoetsen van de toegangscode een gepersonaliseerde welkomstmelding te horen, bijvoorbeeld: ‘Welkom bij de vergadering van’ gevolgd door de bedrijfsnaam. Alleen voor volumecontracten beschikbaar.

Andere diensten van KPN Conferencing

Woman making a call

Benieuwd naar wat telefonisch vergaderen nog meer voor u kan betekenen? Bekijk hier onze andere mogelijkheden.

KPN Call Me Back

Hulp nodig?

Start een chat +